Nieuwe website voor Immunologie (LUMC)

Onderzoek en diagnostiek met een internationale reputatie

Door René Dings op 10 augustus 2020  |  project

De afdeling Immunologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) combineert onderzoek op het gebied van immunologie met diagnostiek bij transplantatie en immuungerelateerde ziekten. Het is een beroemde afdeling waar de basis is gelegd voor de immunologie - onder naam Immunohematologie en Bloedtransfusie (IHB) is een grote internationale reputatie opgebouwd - maar online was het nog moeilijk om informatie te vinden.

Het afgelopen jaar heeft de afdeling nagedacht over een nieuwe visie en daar hoort ook een nieuwe website bij. En die mochten we bij Tremani voor ze ontwikkelen. Daarbij speelde natuurlijk mee dat we eerder ook al de websites voor de afdeling Cel- en Chemische Biologie en het Koster Lab van het LUMC hebben ontwikkeld. Het was de bedoeling dat de nieuwe website van de afdeling Immunologie daarop aansluit.

De nieuwe website biedt de afdeling Immunologie de mogelijkheid om zich uitgebreid maar toch op een heldere manier online te presenteren. Zo kunnen geïnteresseerden alle informatie vinden over het onderzoek, de werkzaamheden, de technieken en de ambities. De website geeft informatie over de afdeling als geheel, maar er is ook voldoende ruimte voor de individuele (onderzoeks)groepen om zich te presenteren. 

Bekijk de nieuwe website op immunology.lumc.nl

 

Website afdeling Immunologie (LUMC)

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by