Vacature: ervaren webontwikkelaar

Kom jij ons team versterken?

Door René Dings op 3 januari 2022  |  nieuws

We zoeken een ervaren webontwikkelaar die bij ons aan handige webapplicaties wil werken. Kom jij ons helpen bij onze uitdagende en betekenisvolle projecten op het gebied van onderwijs, duurzaamheid en zorg?

Vacature: ervaren webontwikkelaar

Wie zoeken we?

We zoeken een senior PHP-programmeur die mooie en solide code schrijft, die zelfstandig ingewikkelde projecten draait, die op een positieve manier de leiding neemt, die altijd gaat voor kwaliteit, en die op een slimme manier beslissingen neemt. Iemand die in een team wil meewerken in het hele ontwikkeltraject, van allereerste ontwerp tot aan oplevering en ondersteuning. Die uitgebreide ervaring heeft met PHP, frameworks (bij voorkeur Yii), MySQL en JavaScript, met unit-testing en test-driven development. Die graag actief met onze klanten meedenkt en ze kan adviseren en overtuigen. En die goed kan samenwerken met onze andere ontwikkelaars en ontwerpers. We waarderen eigen inbreng, ideeën en innovaties, en we vinden inzet en inzicht belangrijker dan een afgeronde opleiding. Een afgeronde opleiding (technische) informatica is overigens wel een pré, we zijn op zoek naar aantoonbaar HBO+/WO-denkniveau. 

Als je meer wilt weten over het werk, de projecten, de collega's en zo, bel of mail dan voor een oriënterend gesprek met Luuk Platschorre (telefoon: 015–2840829). Dan weten we ook meteen of het klikt.

Heb je nog niet zo veel ervaring? We zoeken ook een junior webontwikkelaar!

En wie zijn wij?

Bij Tremani ontwikkelen we met veel plezier handige websites en online informatiesystemen. Dat doen we met een enthousiast team van ontwerpers, ontwikkelaars en interactiedeskundigen. Met een goed ontwerp zorgen we ervoor dat de interface mooi en duidelijk is. Met inzet van de juiste techniek zorgen we dat alles veilig en betrouwbaar werkt. En we zorgen er samen voor dat ieder product dat we ontwikkelen prettig is in het gebruik.

Daarbij hebben we:

  • afwisselend werk en uitdagende projecten
  • een team met fijne collega’s 
  • gezellige en lekkere lunch uit eigen keuken 
  • salaris conform je ervaring en BNO-richtlijnen, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

We ontwikkelen heel afwisselende producten voor onze klanten. We werken graag aan betekenisvolle projecten op het gebied van onderwijs, duurzaamheid en zorg. 

Kom maar op!

Is dit wat voor jou? 
Stuur dan als de wiedeweerga je sollicitatie met cv en motivatie naar talent@tremani.nl t.a.v. Luuk Platschorre. Misschien hebben we dan over enkele dagen al een gesprek.

Heb je nog vragen?
Bel dan met Luuk (telefoon: 015–2840829) om je vragen te bespreken. Mailen mag natuurlijk ook.Meld u aan voor onze nieuwsbrief

powered by