Een online leeromgeving biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele leermethodes op papier. Dat begint er natuurlijk mee dat je de leerstof op een interactieve en multimediale manier aan kunt bieden, waardoor het veel leuker is om ermee te werken. Je kunt een digitale leeromgeving zo inrichten dat fouten automatisch worden gecorrigeerd en het systeem automatisch feedback geeft op de gegeven antwoorden. Het kan handig zijn dat de leeromgeving zich vanzelf aanpast aan het niveau van de gebruiker. Gebruikers kunnen de leerstof in hun eigen tempo tot zich nemen, waar en wanneer ze dat zelf willen. Soms biedt het meerwaarde om het e-learningpakket te integreren in een bestaande werkomgeving, zodat het leren volledig op de praktijk gericht is.
We ontwikkelen onze leeromgevingen altijd op maat zodat deze optimaal aansluiten bij de wensen en ideeën van de klant. Door te werken op basis van een ontwikkelplatform en goed gebruik te maken van kennis en modules die we eerder hebben ontwikkeld, kunnen we daarbij snel en efficiënt resultaat leveren
.
Voorbeeldprojecten
We geven je graag enkele voorbeelden van mooie leeromgevingen die we hebben ontwikkeld:
- Voor BureauTaal ontwikkelden we Glanupegalain, een e-learningomgeving waar mensen kunnen leren om te schrijven in begrijpelijke taal.
- Voor TaalPerfect hebben we een leeromgeving ontwikkeld waar mensen online kunnen werken aan hun taalverzorging. Het systeem wordt gebruikt in het onderwijs en het bedrijfsleven.
- In opdracht van Jongbloed Educatief hebben we 12Count gemaakt, een online rekengame voor gebruik in het onderwijs.
- In 2011 bedachten we het Sturingsinstrument Inburgering, een hulpmiddel dat gemeentes praktische ondersteuning biedt bij de aanbesteding, monitoring en evaluatie van inburgeringstrajecten.